Anasayfa Haberler

Belediyemizden Haberler

504 adet haber listeleniyor.
CENKYERİ MAHLLESİNDEN YENİLENEN PAZAR YERİ İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ16 Ocak 2018, Salİstasyon Mahallesi sakinlerinden sonra Cenkyeri Mahallesi de hayalini kurduğu pazar yerine kavuştu. Pazar yerine kavuşan mahalleli, Mahalle Muhtarı Arif İnan ile birlikte Soma Belediye Başkanı Hasa Ergene’ye Teşekkür ziyaretinde bulundu.
İSTASYON MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI HASAN ERGENE’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ16 Ocak 2018, Sal İstasyon Mahallesi sakinleri arzuladığı Pazar yerine kavuştu, Mahalle Muhtarıyla birlikte teşekkür için Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi ziyaret etti
BATUHAN İÇİN YARDIM KERMESİ YAPILDI!16 Ocak 2018, Sal Öğretmeninin dikkati ile hastalığı fark edilen Batuhan için tüm yürekler bir oldu, Soma Belediyesi de tam destek oldu.
KIŞ MEVSİMİNDE BAHAR GÜZELLİĞİ11 Ocak 2018, PerBelediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, caddelerin farklı noktalarında gerçekleştirdiği peyzaj uygulamalarıyla kış aylarında Soma sokaklarında bahar güzelliklerini yaşattı.
BELEDİYEMİZDE ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI…11 Ocak 2018, PerBasınımızın değerli mensuplarına ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabul edilmesinin 57. Yıl dönümü Belediyemizde gerçekleştirilen kahvaltı programında coşkuyla kutlandı.
HAMİDİYE MAHALLESİ VATANDAŞLARI, SORUNLARINI BAŞKAN’A ANLATTI09 Ocak 2018, SalSoma Belediye Başkanı Hasan Ergene 3. Mahalle toplantısını Hamidiye Mahallesi sakinleriyle yaptı. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene Hamidiye Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını, şikâyetlerini ve isteklerini dinledi.
MENTEŞE KAPLICALARININ İHALESİ YAPILDI09 Ocak 2018, SalSomanın önemli turizm merkezlerinden olan Menteşe Termal Kaplıcasının ihalesi gerçekleştirildi. Basına açık olarak gerçekleştirilen ihalede teklif verenler tekliflerini, kapalı zarf üzerinden verdi.
YALÇIN SÜNNETÇİOĞLU'NDAN BELEDİYE ZİYARETİ09 Ocak 2018, SalSoma’ya 200 milyon dolarlık yatırımla oluşturulan ve binden fazla kişiye istihdam sağlayacak olan Soma Çimento Fabrikasının Yönetim Kurulu ortaklarından Yalçın Sünnetçioğlu ve Soma Çimento Genel Müdürü, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ergene’yi ziyaret etti.
TBMM KİT KOMİSYONU BAŞKANI VE MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİR, SOMA’NIN SORUNLARINI MASAYA YATIRDI09 Ocak 2018, SalTBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir İlçemizde ziyaretler gerçekleştirdi.
BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISI İÇİN BİR ARAYA GELDİ08 Ocak 2018, PztSoma Belediyesinde Yoğun geçen 2017 gündeminin ardından 2018 yılının ilk meclis toplantısı 4 Ocak tarihinde yapıldı. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin Başkanlığında açılışı yapılan ocak ayı meclis toplantısına, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve basın mensupları katıldı.
12345678910...>>