Anasayfa Haberler

Belediyemizden Haberler

513 adet haber listeleniyor.
SOMA CAZİBE MERKEZİ OLUYOR18 Eylül 2018, SalSoma Belediye Başkanı Ali Tulup Soma’nın yatırımlarını ve projelerini değerlendirdi.
SOMA BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİYİ RAHATLATAN ÇALIŞMA18 Eylül 2018, SalSoma Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup'un talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğüyle ortaklaşa çalışma başlattı.
KIRSAL MAHALLELERDE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR. 18 Eylül 2018, SalSoma Belediye Başkanı Sn. Ali Tulup’un talimatları ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü geniş kapsamlı yol çalışması 3 mahallede devam ediyor.
SOMA BELEDİYESİNDEN DEVLET HASTANESİNE OTOPARK DESTEĞİ17 Eylül 2018, PztBelediye Başkanı Ali Tulup, Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, E.L.İ. Müdürü İsmail Ceren ve Belediye Meclis Üyemiz Sn. Hüseyin Gündoğan Soma Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.
SOMA BELEDİYESİNDEN 10.000 ADET KURBAN ATIĞI POŞETİ 17 Eylül 2018, PztSoma Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 10.000 adet kurban atığı poşeti dağıtımına başlandı.
YAĞCILININ KÖPRÜ ÇALIŞMASI SONA ERDİ.17 Eylül 2018, Pzt YAĞCILININ KÖPRÜ ÇALIŞMASI SONA ERDİ
Hayırsever İşadamı Mustafa Güngör’den Huzurevine Destek...17 Eylül 2018, PztSoma'nın yetiştirdiği önemli değerlerden İşadamı Mustafa Güngör, Huzurevinde ihtiyaç duyulan ve yaşlıların sosyal yaşamını kolaylaştıran asansörlerin tamirat ve bakımına maddi destekte bulundu.
DURSUNBEYLİLER DERNEĞİNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET17 Eylül 2018, PztDursunbeyliler Derneği Belediye Başkanımız Sn. Ali TULUP’A yeni görevi sebebiyle kutlama ziyaretinde bulundular.
ATATÜRK STADYUMUNDA BAKIM ÇALIŞMALARI17 Eylül 2018, PztSoma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Atatürk Stadyumunda bakım çalışmalarını sürdürüyor.
CENKYERİ MAHLLESİNDEN YENİLENEN PAZAR YERİ İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ16 Ocak 2018, Salİstasyon Mahallesi sakinlerinden sonra Cenkyeri Mahallesi de hayalini kurduğu pazar yerine kavuştu. Pazar yerine kavuşan mahalleli, Mahalle Muhtarı Arif İnan ile birlikte Soma Belediye Başkanı Hasa Ergene’ye Teşekkür ziyaretinde bulundu.
12345678910...>>