Anasayfa Haberler ATATÜRK STADI YENİ MAÇLARA HAZIR

ATATÜRK STADI YENİ MAÇLARA HAZIR

Soma Spor’ un ve birçok farklı takımın başarılı maçlarına ev sahipliği yapan Atatürk Stadyumunda yenileme çalışmaları başladı.

Soma Belediyesi Başkanı Hasan Ergene’nin verdiği talimatla, Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Atatürk stadında kışlık bakım çalışmaları yaptı.

Statta gübreleme yapan ve çim olmayan veya çimi yıpranan alanlara lokal tohum serpme işlemi yapan ekipler ayrıca maç sonrasında oluşan çukurları da mineral açıdan zengin karışımlı kum ile doldurdu. Aşınan bölgelere yapılan çim tohumlama işleminin solarizasyon tekniği uygulanarak çıkması ve kardeşlenmesi sağlandı.

Atatürk Stadında gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile ilgili Soma Belediye Başkan’ı Hasan Ergene: “Stat zeminini tüm katmanları ile beraber yenileyerek, Soma Atatürk Stadyumu’nun daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu stat, Soma Sporun birçok deplasmanına birçok başarılı maçlarına şahit oldu ve birçok takıma ev sahipliği yaptı. Soma spora her türlü destek verdiğimizi belirterek onların hakkı olan temiz ve bakımlı bir stadı onlara sunuyoruz. İnşallah bu statta Soma Spor adına nice başarılar elde edeceğiz” şeklinde konuştu.