Anasayfa HaberlerMENTEŞE KAPLICALARININ İHALESİ YAPILDI

MENTEŞE KAPLICALARININ İHALESİ YAPILDI

Somanın önemli turizm merkezlerinden olan Menteşe Termal Kaplıcasının ihalesi gerçekleştirildi.

Basına açık olarak gerçekleştirilen ihalede teklif verenler tekliflerini, kapalı zarf üzerinden verdi. Soma Belediyesi Encümen Toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Soma Belediye Başkanı Sayın Hasan Ergene’nin de katıldığı Menteşe Kaplıcaları ihalesinde 4 firma teklifleriyle yarıştı.

İhalede 5 tur açık arttırma yapıldı, son turda ise kapalı zarf usulüne geçildi.

İhale İki yüz Bir Bin ile Sonlandı

Yapılan 5 tur açık arttırmanın ardından kapalı zarf üzerinden alınan tekliflerden, ihaleyi yıllık 201 bin + KDV kira bedeli ile Emir Gıda Limited Şirketi kazandı. Emir Gıda Limited Şirketi aylık 16 bin 750 TL+ KDV karşılığı Menteşe Kaplıcalarını işletme hakkına sahip oldu. Soma Belediye Başkanı Sayın Hasan Ergene; ihaleyi kazanarak Menteşe Kaplıcalarını İşletme hakkını kazanan Emir Gıda Limited Şirketini tebrik ederek, Soma’ya hayırlara vesile olmasını diledi.