“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SERCAN OKUR, MAHALLE HAYIRLARINA KATILARAK HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.”

Belediye Başkanımız Sercan Okur, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Son olarak Büyük Güney, Kozluören ve Sevişler Mahallesinde düzenlenen hayırlara katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Büyükten küçüğe her yaştan vatandaşlar tarafından sevilen Başkanımız Sercan Okur, halkla iç içe olmayı asla ihmal etmiyor.

Mahalle sakinleri, Başkanımızın hayırlara katılımından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Belediye Başkanımız Sercan Okur’da halkın ihtiyaçlarını doğrudan dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.