“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SERCAN OKUR, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN NİSAN AYI İLK MECLİS TOPLANTISINA KATILDI.”

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2024-2029 dönemi Nisan ayı ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur’un da katıldığı toplantı öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Meclis üyeleri ile bir grup toplantısı düzenlendi. Toplantının ardından, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ferdi Zeyrek’in başkanlığında 2024-2029 dönemi Nisan ayı ilk meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Meclis çalışma komisyonları ve üyeleri belirlendi.

Belediye Başkanımız Sercan Okur; ”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ferdi Zeyrek Başkanlığında ilk meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Biliyorsunuz Sayın Başkanımız seçim döneminde ilk 2 Ton su 1 TL demişti. Bu sözümüzü yerine getirmek için Maski Genel kurulunu olağan üstü 18 Nisan’da toplayacağız. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Alınan kararların başta Manisa’mız olmak üzere Soma’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.