2 AY İÇERİSİNDE NE KADAR TASARRUF ETTİK!

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren siz kıymetli hemşehrilerimize ve güzel Somamıza daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz.

Yapacağımız hizmetler ve yatırımlar için ihtiyacımız olan kaynakları oluşturmaya gayret ediyoruz.

Bu kapsamda, belediyemizin alacaklarının tahsiline önem vererek alacak tutarımızı azalttık. Geride bıraktığımız Mayıs ayında, duyarlı davranarak vatandaşlık görevi olan vergi ödemelerini zamanında yapan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

31 Mart itibariyle başlayan yeni dönemde, Soma Belediyesi’inde israf ve gereksiz harcamalar sona ermiştir. Gururla beyan ederim ki belediyemiz, Nisan ve Mayıs 2024 aylarında, Mart 2024 ayına kıyasla 15.000.000,00-TL (On Beş Milyon-TL) tasarruf etmiştir.

Somalı hemşehrilerim hiç endişe etmesin. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Tasarruf ile sağladığımız kaynağı sorunlarımızı çözmek ve hizmet üretmek için kullanacağız.