31 MART SEÇİMLERİNİN ARDINDAN YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Belediyemizde, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis toplantısı, Belediye sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlandı.

Meclis Toplantısında konuşan Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur: “31/03/2024 yaptığımız yerel seçimlerden sonra oluşan belediye meclisimizin ilk toplantısı hepimize ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlısı olsun inşallah, hepinize hoşgeldiniz diyorum. Önceliğim Soma’da yaşayan vatandaşlarımın menfaati olacak. İnşallah birlikte 5 yıl uyumlu bir çalışma örneği sergileyerek belki de Türkiye’ye örnek bir belediye meclisi olarak tarihe de geçeceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Mecliste Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri adına çiçek takdim eden; Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Mustafa Çalık konuşmasında; “ Değerli meclis üyesi arkadaşlarım rabbim hepimize Soma’ya hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu benim 3. dönemim. En son meclisimizde cumhuriyet halk partili meclis üyelerimizle ayrılırken sarılarak vedalaştık. Umarım bu meclis döneminde de öyle olacağını tahmin ediyorum. Uyumlu şekil de somaya hizmet etmek bize nasip olur. Tekrar tebrik ediyorum. “ dedi.

Meclis toplantısında gündem konuları görüşülerek, yeni üyelerle komisyonlar kuruldu.