5 MAHALLEDE KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçemize modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilitli parke taşı döşenmesi ve bakım onarım çalışmaları gerek ilçe merkezimizdeki mahallelerde gerekse kırsal kesimde bulunan mahallelerimizde genişleyerek sürdürülüyor.
İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup'un talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İstasyon Mahallesi Tuna Caddesinde ve İstasyon Mahallesi Arkamahalle Ece Sokak mevkiinde, Namazgah Mahallesinde, Hatunköy Mahallesinde, İstasyon Mahallesi Gediz Sokakta, Karamanlı Mahallesi Bulut Sokakta kilit parke ve bordür çalışmalarını tamamlanırken ayrıca ekipler Darkale Mahallesinde kilit parke taşı döşenecek olan alanda baypas serim çalışması yaptı.