BAŞKANIMIZ ŞEHİT ANNELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Soma Bakım Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi’nin (Huzur Evi) düzenlediği Anneler Günü Kahvaltısı etkinliğinde şehit anneleriyle bir araya geldi.

Soma Bakım Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi’nin (Huzur Evi) bahçesinde düzenlenen kahvaltı programına; Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, İlçe Emniyet Müdürü Umut Er, İlçe Jandarma Komutanı Umut Mütevellioğlu katılım sağladı.

Kahvaltı sonrasında tek tek şehit anneleri ile sohbet eden Başkan Okur, tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlayarak, her zaman onların yanında olacaklarını belirtti.