BELEDİYE BAŞKANIMIZ SERCAN OKUR, CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOMA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Sercan Okur, Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada Başkanımız Sercan Okur, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda ardınıza bakmadan büyük bir inançla yürüyeceksiniz, sizlere inancımız tamdır,” dedi.

Öğrencilere gösterdikleri azim ve kararlılık için tebriklerini ileten Başkanımız, “Uzun ve zorlu bir yolculuğun sonunda gösterdiğiniz azim ve kararlılık için hepinizi tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı. Üniversite yıllarında sadece kitaplardan değil, hayattan da pek çok ders öğrenildiğini vurgulayan Başkanımız, “Gelecek sizlerin ellerinde şekillenecek,” diye konuştu.

Hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Sercan Okur, mezuniyetin bir son olduğu kadar yeni bir başlangıcın da habercisi olduğunu söyledi. Törenin sonunda öğrencilere “Yolunuz açık, şansınız bol olsun,” diyerek başarılar diledi.