ÇEVREYE DUYARLI OLALIM, GELECEĞİMİZİ KORUYALIM

Soma Belediyesi'nin çevre konusundaki kararlılığı, sadece belirli bir hafta boyunca değil, her zaman devam ediyor. Park bahçeler ve temizlik işleri ekipleri, mevsim ne olursa olsun, yağmur çamur demeden doğanın güzelliklerini korumak için aralıksız çalışıyorlar.

“Çalışmalarımız Sorumluluk Bilinciyle Devam Ediyor”

Belediye Başkanı Sercan Okur, Çevre Haftası kapsamında yaptığı açıklamada, her bir ekip üyesinin işlerini bir görevden öte, bir sorumluluk olarak gördüğünü belirtti. Başkan Okur, "Her gün sokakları temizlerken, çimleri biçerken veya ağaçları budarken, doğal yaşamın korunması için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ve bu çaba, sadece bugün için değil, yarınlar için de," dedi.

Gelecek Nesillere Temiz Bir Çevre Bırakma Vurgusu!

Okur, çevre temizliği ve doğanın korunmasının gelecek nesillere bırakılacak en değerli miras olduğunu vurguladı. "Her bir adımımızda doğaya dokunuyor, her bir çiçeği sularken gelecek kuşaklara bir umut, bir yaşam alanı bırakıyoruz," diye konuştu.

Kararlılığımız Sürekli ve Güçlü!

Başkan Okur, Soma Belediyesi'nin park bahçeler ve temizlik işleri ekiplerinin sadece bir hafta boyunca değil, her zaman doğanın yanında olduğunu ve doğanın güzelliklerini korumak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Okur'un bu kararlılığı, Soma'nın doğal güzelliklerinin korunması ve sürdürülebilir bir çevre yaratılması yönündeki çalışmaların devam edeceğinin en güçlü göstergesi olarak değerlendiriliyor.