ENGELLİ HAYAT BAŞKAN TULUP İLE ENGELSİZ OLDU

Engelli Vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımlarına yardımcı olabilmek adına çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, hırsızların tekerlekli sandalyesini çalarak yatağa mahkûm ettiği 17 yaşındaki Gürkan’ın yüzünü güldürdü.
3 sene önce geçirdiği kaza sonucu belden aşağısı tutmayan Gürkan ÇELİKTAŞ’A Belediyemiz tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. 17 yaşındaki Gürkan ve ailesini evinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Sn. Ali TULUP, belediye olarak yapılması gerekeni yapmaya her zaman hazır olduklarını belirterek; “Tek temennimiz Gürkan kardeşimizin hayata tekrar atılması. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.