Soma Muharip Gaziler Derneği Açıldı.

ALIGN: justify">Kaymakam Mehmet ÖKLÜ ve Belediye Başkanı Hasan ERGENE'nin desteği ve katkılarıyla dernek açılışı yapıldı.Soma Belediyesine ait Sanayi Sitesi Şahan sokakta bulunan binayı Belediye Meclisi kararıyla Gaziler Derneğine tahsis eden Başkan ERGENE ;Onların gösterdiği fedakarlık o kadar büyüktür ki bunun bedeli asla ödenemez.Gazilerimiz için ne yapsak azdır,bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Gazilerimizin her türlü ihtiyaçlarında onların emrinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.Başkan ERGENE; Nisan ayı içerisinde bir gezi programı düzenlenerek Gazilerimizi ve Şehit yakınlarımızı Çanakkaleye götüreceklerini söyledi.''Başkan ERGENE Okullarımızada çağrıda bulunarak,Gençlerimizi ve Öğrencilerimizi buraya getirsinler bu mekanda Gazilerimiz ile buluştursunlar, Öğrenciler onların yaşadıklarını ve anılarını dinlesinler, Bu Ülke nasıl kuruldu, bu günlere nasıl gelindi öğrensinler ki bu Vatan'ın ve Millet'in kıymetini bilelim.'' dedi.