Kutlu Doğum Haftası Başladı

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV)'in doğum günü münasebetiyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri dün başladı. İlk olarak Parkaltı camii bahçesinde Kutsal Emanetler Sergisi açıldı. Daha sonra Yenikent sitesi karşısında Soma Belediyesi tarafından hazırlanan parka gül dikildi. Yeni yapılan parkta yaklaşık 100 adet gül, Limoni selvi, Avize, kartopu, ladin, oya, leylandi selvi, sarkık dut, biberiye, çınar ve karayemiş dikildi. Her iki etkinliğe Kaymakam Mehmet Öklü, Belediye Başkanı Hasan Ergene, SEAŞ Genel Müdürü Halil Çıtak, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe başkanı Kadir Çevik, SP İlçe başkanı Ahmet Katırcı, Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Yusuf Değirmenci katıldı.

Kurtuluş Gazetesi

Hafit UYAR