PARKLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Soma’nın genelinde yürütülen Koronavirüsle mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler, ilçede bulunan tüm parkları, yeşil alanları, oyun gruplarını ve spor aletlerini titizlikle dezenfekte ediyor.

Soma Belediyesi Koronovirüsle mücadeleyi 7/24 sürdürüyor. #evdençıkma çağrısı ile boşalan sosyal yaşam alanları, parklar ve park içerisinde bulunan oyun grupları periyodik aralıklarla özel solüsyonlarla dezenfekte ediliyor. İlaçlama çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri: “ İlçemizdeki tüm mahallelerimizde bulunan yeşil alan, parklar ve oyun grupları periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu konuda halkımızı bilgilendiriyor, evden çıkmamaya devam etmelerini rica ediyoruz” dedi.