“ SOMA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OKUR, BAYRAM ZİYARETİNDE”

Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur, Bayram Namazı sonrası Ulu Camiinde vatandaşlarla bayramlaştı. Ardından, Soma Kaymakamı Sn. Fatih Akkaya ve Soma İlçe Protokolü ile birlikte Soma Devlet Hastanesi acil servisinde sağlık çalışanları ve hastaları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti ve çikolata ikramında bulundular.

Ayrıca, Soma Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görev yapan polis memurları, Soma Huzurevinde kalan yaşlıları, Soma İlçe Jandarma Komutanlığı’nı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İtfaiye Amirliği ve Soma İlçe Emniyet Müdürlüğüne de ziyaret gerçekleştirerek, bayramlarını kutladılar.