SOMA BELEDİYESİ 105 BEBEĞE “HOŞGELDİN” DEDİ

Belediyemizin başlattığı ve Somalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören “Hoş Geldin Bebek” projesi büyüyerek devam ediyor.
Soma Belediyesi Hoşgeldin Bebek Projesi kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler ile evlat sevincini tadan ailelerin mutluluğunu paylaşmaya devam ediyor. Proje kapsamında 6 hafta gibi kısa sürede 105 bebeğe ulaşılırken, Soma Belediye Başkanı Ali TULUP, büyüyen Soma ailesinin yeni bireylerine ‘Hoşgeldiniz’ dedi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürütülen ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi ile Soma Ailesi büyümeye devam ederken, Belediye Başkanı Ali Tulup’un yeni doğan bebekler için hazırlattığı hediyeler ise ailelerine ulaştırılıyor. Yoğun ilgi gören projede, bazı anne ve babalar doğum belgeleri ile Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek de bebekleri için hazırlanan çantayı aldılar.