SOMA’DA İLK DEFA GERÇEKLEŞTİRİLEN TENİS TURUNUVASINDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Soma Kaymakamlığı’na bağlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ilk kez düzenlemiş olduğu 1.Tenis Turnuvasının kupa ve ödül töreni Belediye Başkanımız Sayın Ali Tulup’un da katılımıyla gerçekleşti.

İlçede ilk kez düzenlenen Tenis Turnuvası büyük ilgi altında tamamlanarak dün akşam Ramada Otel de yapılan tören ile kupa ve ödüller sahiplerine ulaştı.
İlçemizde sportif ve sosyal faaliyetlerin canlandırılması adına her yaştan sporseverlerin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada daha önce eline raket almayan 35 sporsever boy gösterdi. Büyük çekişme ve heyecanla oynanan turnuva maçları sonucunda şampiyonlar dün düzenlenen görkemli bir tören ile ödüllerini aldı. Ramada otelde gerçekleştirilen ödül töreninde kupa sahipleri ödüllerini Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup’tan aldılar.

ALİ BAŞKANDAN SPORSEVERLERE MÜJDE!

Törende konuşan Belediye Başkanımız Sn. Ali Tulup: “Soma Kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu tenis turnuvamızın ödül törenindeyiz. Sizlerle beraber olmak, bu güzel havayı teneffüs etmekten de büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi. Vatandaşlardan kendisine tenis kortuyla ilgili birçok talep geldiğini belirten Sn. Tulup, bu konuda müjdeyi vererek; “Bugün ilçe müdürümüzle beraber istişare ederek bu işin startını vermiş olduk bununda müjdesini verelim. Evet, tenis sporu gerçekten izlediğimizde büyük keyif aldığımız bir spor. Dediğimiz gibi ileride bunu daha da büyüterek sahalarımızı da çoğaltarak Soma’ya daha geniş çaplı yaymanın çalışmasını hep beraber yapacağız Ben bu turnuvada emeği geçen, katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum” açıklamasını yaptı.