SOMA İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ!

9 günlük tatil süreci boyunca da belediyemiz ekipleri durmaksızın sahada çalışarak, Soma’nın daha temiz ve daha yaşanabilir bir ilçe olması için büyük bir özveriyle çaba harcadı.

Neler Yaptık?

•Cadde ve sokaklarımız detaylı temizlik çalışmaları ile pırıl pırıl hale getirildi.

•Park ve yeşil alanlarımızın bakımı titizlikle yapıldı.

•Çöp toplama hizmetlerimiz aralıksız devam etti.

•Çeşitli bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

•Cadde ve sokaklarda genel ilaçlama çalışmaları yapıldı.

•Sokak hayvanları için besleme ve sağlık kontrolleri yapıldı.

Bu süreçte park ve bahçeler, fen işleri ve temizlik işleri ekiplerimiz, Soma’nın daha temiz, daha güzel ve daha yaşanabilir bir yer olması için büyük bir gayretle çalıştı. Tatil demeden, mesai kavramı gözetmeksizin emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Soma için hep birlikte çalışmaya, güzellikleri birlikte yaratmaya devam edeceğiz.