ZAFER MAHALLESİNDE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZLA İLERLİYOR

Zafer ve İstasyon Mahallerinde yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına başlatılan yenileme çalışmaları, Belediye Başkanı Sercan Okur’un önderliğinde hız kesmeden devam ediyor.

Gerçekleştirilen parke taşı ihalesinin sonuçlandırılmasının ardından çalışmalara başlanmasıyla birlikte, vatandaşlar daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkanına kavuşacak. Başkan Okur, her gün mahallede yerinde denetimler gerçekleştirerek çalışmaların ilerleyişini yakından takip ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Sercan Okur;

“Değerli Somalılar,

Şu anda Zafer Mahallemizdeyiz. Zafer ve İstasyon Mahallemiz de doğalgaz çalışmaları yapılmasından sonra yollarımız gerçekten bozulmuştu ve vatandaşlarımızdan bu konu da hem seçim öncesi hem de seçimden sonraki süreçte oldukça fazla şikayet alıyorduk. Ancak bizden önce yapılan parke taş ihalesini bizim sonuçlandırmamızla birlikte, zafer mahallemiz de çalışmaya başladık. Biz bu çalışmaları her gün gelip yerinde denetliyoruz ve gerçekten güzel bir işçilikle hızlı bir şekil de çalışmalarımız ilerliyor. İnşallah en kısa süre de zafer mahallemiz de ve istasyon mahallemizde yol sorununu çözmüş olacağız ve mahalle sakinlerimize hak ettikleri, laik oldukları ulaşım hizmetini ve yolu hep birlikte vermiş olacağız.

Hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun.”

ifadelerinde bulundu.